Herfst Specials

Bij Family Maarheeze proef je de herfst

Even opwarmen met onze terug-van-weg-geweest frites special met stoofvlees. Geserveerd met krokante frites en gebakken champignons. En om het helemaal af te maken een black truffle mayonaise. Geniet in het Family eethuis samen met familie en vrienden of bestel je favoriete seizoensspecial voor thuis! 

Een heerlijke lunchtopper tijdens dit kwartaal is de Satékroket special! Een knapperig broodje, belegd met atjar, gemengde sla, gebakken uitjes en chilisaus. Een ware smaaksensatie die je niet wilt missen! Deze kroket is rijkelijk gevuld en perfect voor als je een keer zin hebt in iets anders dan je standaard Family favoriet. 

Wat je absoluut moet proberen in ons Family Eethuis is onze verrukkelijke speculaasshake! Een heerlijk romige shake met speculaassmaak die onweerstaanbaar lekker is. Deze past helemaal bij de tijd van het jaar!
Bestel deze smaakvolle shake als dessert, als traktatie voor jezelf tussendoor of naast je favoriete burger, de speculaas shake kan eigenlijk altijd. 

 

Uiteraard kan je alle heerlijke seizoensspecials ook afhalen en geniet je van Family voor thuis. Zo proef jij ook thuis jouw favoriete Family gerecht! 

 

Lees meer